5.01.2012

New In

Hi there!
Ik zit er nog over te twijfelen of ik nou in het Engels moet schrijven of niet, maar aangezien ik nog maar een beginnende blogger ben zal ik het mezelf niet te moeilijk maken:)
Deze vrijdag was ik met mijn moeder in de stad en het bleek dat er een grote outlet sale was in de Grote Kerk, met merken zoals Supertrash, Cheap Monday, Pepe Jeans, Toi et Moi, Mina UK, Levi's en Wrangler. Daar moesten we natuurlijk even gaan kijken:)

Die vrijdag heb ik dit topje gekocht, op de foto ziet het er veel groter en lomper uit dan hij in werkelijkheid is. Zoals je misschien wel kunt zien is hij van Pepe Jeans.
Vrijdag had ik een slaapfeestje en natuurlijk heb ik ook mijn vriendinnen op de hoogte gebracht van de outlet sale in de Grote Kerk, dus zaterdag ging ik samen met twee vriendinnen weer naar de stad.
 
Toen ik dit jurkje zag was ik gelijk verkocht. Ik was al langer op zoek naar een kledingstuk met galaxy print, en dit jurkje heeft dat wel een beetje vind:) Hij is van Motel, een merk wat ik nog niet kende, maar ik heb het gegoogled en het blijkt superbekend te zijn in Engeland, sterren zoals Pixie Lott en Lily Allen dragen het ook. En het jurkje was maar 12,50!

Dit blousje is van Toi et Moi, een merk wat voor mij nog onbekend was maar wel heel leuk vind, in de kerk was namelijk een soort klein mini winkeltje met kleding van dit merk. In de eerste foto lijkt het blousje heel grijs, maar het is meer legergroen zoals op de tweede foto. 

Vrijdag heb ik ook nog de John Lennon shades gekocht, van de H&M. De muntjes oorbellen zijn van de vrijmarkt op Koninginnedag en de ketting met de muntjes heb ik zelf gemaakt dit weekend. Het notitieboekje is van de HEMA en ga ik gebruiken om tekeningen in te maken, omdat allemaal losse bladen niet erg handig is. Op de vrijmarkt heb ik ook een topje overgekocht van een vriendin die stond te verkopen, ik heb nu geen tijd om een foto te maken maar dit is hem:


xoxo

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Ik ben echt verliefd op je jurkje van Motel en die John Lennon bril zoek ik ook al eeuwen (2 weken :D) haha.
    Leuke blog! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke aankoopjes meid!!! en gewoon in nederlands schrijven;)

    BeantwoordenVerwijderen